Továbbra is várják a megyei utakon tapasztalt hibák, fennakadások jelzését

A tisztességes bejelentéseket komolyan veszik

Továbbra is várja Hargita Megye Tanácsa a megyei utakon tapasztalt hibák, fennakadások jelzését

Hargita Megye Tanácsa továbbra is várja a megyei jelzésű utakon tapasztalt problémák, fennakadások jelzését a hivatal egységes, info@hargitamegye.ro címére.

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke a napokban több helyszínen is arra hívta fel a figyelmet, hogy a tisztességes, jószándékú bejelentéseket ezután is komolyan veszik, hiszen így lehet a közel 900 kilométeres megyei jelzésű útrendszert karbantartani, a rosszindulatú gúnyolódásokat, amelyek a hivatal kollégáinak munkáját alacsonyítja le.

Tegnap a megyei tanács elnöke Udvarhelyszéken Ócfalva és Miklósfalva között tájékoztatott az útszakasz karbantartásáról:

https://fb.watch/qcfREYZ3d-/

Ma délelőtt pedig a Csíkszentmárton és az egerszéki eltérő között felújított útról jelentkezett tájékoztatással:

https://fb.watch/qcfREYZ3d-/  

Mint ismert ezen utat nemrég fejezte be a kivitelező, amelyre 5 év garanciát vállalt. Ebből a vállalásból javítja ki a keletkezett hibákat a kivitelező.

A kövezett megyei jelzésű utak védelmére a tavaszias, esős időszakban felfüggesztik a nehézgépjárművekre kiváltott speciális engedélyeket (AST) február 27-ig.

A lakosság segítségét is kérik, amennyiben a kövezett megyei útszakaszokon rönkszállítókat észlelnek jelezzék az info@hargitamegye.ro címre.


Hargita Megye Tanácsának kommunikációs csapata

Kérem ossza meg ismerőseivel: