Tudsz újraéleszteni?

Gyere, és tanulj meg elsősegélyt nyújtani!

Tudsz újraéleszteni? Tudod, mi a teendőd, ha eszméletlen embert találsz az utcán? Tudod, mit kell tenned, ha gyermeked leesik és alaposan beveri a fejét? Netán elégeti magát? Vagy megrándul a bokája? Ha autóbaleset látsz, és a jóérzésed nem engedi, hogy gázra lépj, és segítségnyújtás helyett elhajts?
Ha nem tudod, akkor itt a lehetőség, hogy megtanuld. A Hargita Megyei Vöröskereszt, képzett oktatókkal folyamatosan szervez elsősegély-nyújtási tanfolyamokat, amelyek résztvevői az egész Európai Unió területén elismert oklevelet kapnak. Ezért tanfolyamunkat azoknak is ajánljuk, akik külföldön gyerekfelügyeletet vagy más olyan munkát vállalnának, ahol az elsősegélynyújtás ismerete előnyt jelent, de például pedagógusoknak vagy éppen azoknak a cégvezetőknek is figyelmükbe ajánljuk, akik úgy gondolják, hasznos volna, ha gyárukban, üzemükben dolgozók ismernék az elsősegély-nyújtási technikákat.
A január 30-31-én (szombaton és vasárnap délelőtt) esedékes tanfolyamunkra várjuk a jelentkezőket. Mivel a tanfolyamokon meghatározott számú résztvevőt fogadunk, kérjünk, részvételi szándékodat jelezd a 0721-916408-as telefonszámon.
Gyere, és tanulj meg elsősegélyt nyújtani!

Hargita Megyei Vöröskereszt

Kérem ossza meg ismerőseivel: