Új elnökség a Hargita megyei Néppárt élén

Tisztújító küldöttgyűlést tartott az Erdélyi Magyar Néppárt Hargita megyei szervezete, 2015. május 12-én a csíksomlyói Fodor Házban.

A 72 jogosult küldöttből, 60 személy vett részt a gyűlésen, amelyet Zakariás Zoltán, a Néppárt országos alelnöke vezetett. A gyűlés napirendi pontjai szerint a leköszönő elnökség beszámolóit és álláspontját hallgatták meg a résztvevők, majd kielemezték az elmúlt időszak pártbeli eseményeit.

Ezt követően került sor a Hargita megyei szervezete tisztújításra, ahol egy 9 tagú elnökséget választottak meg. Így az új Hargita megyei elnök Jakab Attila, csíkszéki elnök Tőke Ervin, udvarhelyszéki elnök Sándor Lajos, gyergyószéki elnök György Endre. Az elnökségi tagok közé választották Csíkszékről Csiszér Leventét és Forró Botondot, Udvarhelyszékről Vinczellér Árpádot, Gyergyószékről Antal Szabolcsot és Márton Csabát.

A jelen lévő küldöttek megbízták a megválasztott megyei elnökséget, hogy a következőkben a 2016-os helyhatósági választásokra való felkészülés és az ehhez kapcsolódó politikai együttműködések képezzék a szervezet prioritásait.

Erdélyi Magyar Néppárt

Hargita megye

Kérem ossza meg ismerőseivel: