Új munkalehetőség Hargita Megye Tanácsánál

Álláskeresők jelentkezését várják irodavezetői állás betöltésére Hargita Megye Tanácsa belső könyvvizsgáló irodájába. Azok jelentkezhetnek, akik közigazgatási, menedzsment- vagy más köztisztséghez közel álló mesteri vagy posztgraduális végzettséggel, illetve minimum kétéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A feltételek közé tartoznak a középszintű számítógép-kezelői ismeretek is.

A meghirdetett állásra február 22-ig lehet benyújtani a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat a megyei tanács székhelyén a Menedzsment vezérigazgatóság Humánerőforrás részlegén (Hargita megye, Csíkszereda, Szabadság tér 5., 132-es iroda) naponta 8–14 óra között. A számítógép-kezelői ismeretek felmérése március 3-án lesz 9 órától, az írásbeli vizsgát ugyanazon a napon tartják 10 órától a megyei tanács épületében.

A betöltetlen állásról bővebb felvilágosítást és könyvészeti anyagot az intézmény székhelyén,  az intézmény weboldalán – http://hargitamegye.ro/allashirdetes.html –, a hr@hargitamegye.ro e-mail címen, illetve 0266–207700, 1408-as belső telefonon kaphatnak az érdeklődők.

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke fontosnak tartja minden álláskereső számára azoknak a feltételeknek a megteremtését, amelyekkel szívesen maradnak itthon, itt tervezik meg a jövőjüket.

Kérem ossza meg ismerőseivel: