Újabb 32 rászoruló családnak jut élelemcsomag

Együtt Egymásért, Szentmiklósiakért

A második heti gyűjtés eredményeképp újabb 32 családnak jut majd tartós élelmiszer-csomag az Együtt Egymásért, Szentmiklósiakért program keretében

egyuttAdj örömmel, szeress nagylelkűen! mottóval idén 3. alkalommal zajlik tartósélelmiszer-gyűjtés az Együtt Egymásért, Szentmiklósiakért program keretében.

A gyűjtés második szombatján, december 3-án két a Gyulafehérvári Caritas, a NaturlandAlapítvány és a Református Nőszövetség fogadta örökbe a Sláger Centerben elhelyezett gyűjtőpontot. A második heti gyűjtéshez az Őszirózsa Idősek Klubja is csatlakozott, az általuk gyűjtött élelemadomány is eljutott a gyűjtőponthoz.

Köszönet a civil szervezetek tagjainak a lelkes szolgálatért, ugyanakkor köszönet mindazoknak is, akik a gyűjtőpontba bármilyen élelmiszert is tettek. Ebből a hét elején 32 rászoruló gyergyószentmiklósi családnak és egyedül álló idősnek juttatnak majd élelemcsomagot, ezzel a meghirdetett gyűjtés feléig 65 gyergyószentmiklósi családhoz jut el a segítség.

Az elkövetkező héten, december 10-én, szombaton 9-18 óra között a gyűjtőpontot a gyergyószentmiklósi EKE és a Kolping Család Egyesület fogadja majd örökbe.

Tartós élelmiszer adományt hétköznapokon is lehet átadni, 8-16 óra között a Szociális Osztály Kárpátok utcai székhelyén található gyűjtőpontnál.

egyutt1A második szombati gyűjtés eredménye:
250 g x 1 cs., 1 kg x 7 cs., 400 g x 18 cs., 500 g x 3 cs. laska
22 kg rizs
14 kg kukoricaliszt
38 l olaj
52 kg liszt
66 kg cukor
69 db. konzerv
1 db sajt
31 tábla csokoládé
5 cs. keksz
2 kg és 1 cs. nápolyi szelet
6 cs. kávé
2 cs. puding
1 kg befőzőcukor
1 kg só
350 g x 1 cs., 1862 g x 1 cs. szaloncukor
1 doboz sütemény

…és sok-sok derűs pillanat.

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult!

Kérem ossza meg ismerőseivel: