Újabb fórumra várják a területtulajdonosokat

Szerdán, október 21-én 18 órai kezdettel a Művelődési Ház Karancsi Sándor-termébe várják egyeztetésre a területtulajdonosokat az önkormányzat kataszteri osztályának illetékesei, valamint a parcellázási tervek elkészítésével foglalkozó szakcég, a Topo Service munkatársai.

Ezúttal az 54, 55, 56, 57, 58-as, illetve a 110-es dűlőkben területtel rendelkezők kerülnek sorra. Ez a Meggyes-Csiszér-Magasbükk egy részét, illetve a Tatárszállás néven ismert dűlőt foglalja magába.

csiszer_meggyes_magasbukk

A fórumon a parcellázási tervek folyamata kerül bemutatásra, majd a területek behatárolását követően a tulajdonosok egy kérdőívet töltenek ki. A területhasználóknak és –tulajdonosoknak ezúttal is alkalmuk nyílik arra, hogy kérdésekkel személyesen a szakemberekhez forduljanak.

A parcellázási tervek elkészítésének folyamatában elengedhetetlen a területtulajdonosok aktív részvétele. A városháza illetékesei hangsúlyozzák, hogy mindazok, akik több dűlőben is rendelkeznek területtel, mindegyik parcella esetén kövessék figyelemmel a folyamat egyes lépéseit és a meghirdetett alkalmakon feltétlenül vegyenek részt – fórum, mérés és kifüggesztés – e három esetben kulcsfontosságú a tulajdonosok személyes jelenléte.

Mindazok, akik objektív okok miatt nem tudnak személyesen részt venni a találkozón, mielőbb jelentkezzenek a városháza ügyfélfogadójában, hogy a birtokukban lévő adatok is bekerülhessenek az adatbázisba. A kérdőív letölthető a város weboldaláról is (gyergyoszentmiklos.ro/Önkormányzat/Parcellázási tervek).

Kérem ossza meg ismerőseivel: