Újabb nyertes projekt

Megvalósul Gyergyószentmiklós teljes szennyvíztisztító hálózatának kiépítése

November 29-én, a Fejlesztési Minisztériummal aláírtam azt a finanszírozási szerződést, amely által lehetőséget teremtettünk arra, hogy városunk 110 éves évfordulóján elkezdjük megvalósítani a 100%-os városi lefödöttséggel rendelkező szennyvíztisztító hálózatot.

A munkálatok értéke 23.065.425 lej, amely közel 42 km szennyvízhálózat kiépítését teszi lehetővé.
A projekt megvalósítása után városunk minden egyes háztartásának ki lesz építve a szennyvízhálózat. A szerződésben megszabott maximális kivitelezési idő 4 év.

szennyviz1

Ez a szerződés annak, a mintegy 52 millió lej értékű, projektcsomagnak a része, amely a nyáron lett jóváhagyva, és amely további olyan infrastrukturális fejlesztéseket tartalmaz, mint: 7 utcának a teljes feljavítása, a városi vízhálózat hátralevő részének felújítása, valamint a Gyilkostó üdülőtelep víz- és szennyvízhálózatának a kiépítése – ezen projektek szerződéseinek aláírására is nemsokára sor kerül.

Köszönettel tartozom a Polgármesteri Hivatal szakapparátusának, akik időt és energiát nem kímélve dolgoztak azért, hogy a projektet sikerre vigyük, továbbá köszönet Barti Tihamérnek is, a leadott pályázat finanszírozásának megszerzésében nyújtott segítségért!

Az összefogásnak szemmel láthatóan megvan az eredménye!

Kérem ossza meg ismerőseivel: