Újra műsoron a DE MI LETT A NŐVEL?

Március 11-én, szerda este 7 órától újra műsoron a Figura De mi lett a nővel? című előadása.

Kiss Csaba magyarországi drámaíró Csehov novellái nyomán született darabja Albu István rendezésében került bemutatásra a gyergyószentmiklósi színházban. Az előadás három mesélő-szereplője: Dávid Péter, Faragó Zénó és Moşu Norbert László.

Kiss Csaba drámájának alapját nyolc Csehov-novella képezi, melyek precíz dramaturgiai érzékkel formálva, izgalmas keretbe helyezve válnak egyetlen szöveggé. A groteszk humorral és számtalan komikus helyzettel átszőtt történet műfaja: férfimese. Három vándorszínész elbeszélései fonódnak össze, s adnak hozzá újabb és újabb darabokat egy titokzatos nőalak, Irina Bikulina kirakósjátékszerű arcképéhez. Leányszöktetés és romantikus szerelem, feslettség és sírig tartó hűség – megannyi ellentmondásos szín festi e képzelt nőalak portréját, ám a kérdés – hogy mi is lett a nővel? – mindvégig nyitva marad.

demi1_kisujsag_cover

A produkció stúdióelőadás a nagyszínpadon.
Jegyek ára 15 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 10 lejbe kerül. Jegyek válthatók a Figura jegyirodájában munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között, vagy előadás előtt egy órával a helyszínen.

Információk és jegyfoglalás a 0752-227-751-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.

Szeretettel várunk mindenkit!

CSEHOV – KISS CSABA: DE MI LETT A NŐVEL?
férfimese
Szereplők:
Jura: Dávid Péter
Gyabkin: Moşu Norbert-László
Aljosa: Faragó Zénó
Rendező: Albu István
Díszlet- és jelmeztervező: György Eszter

Kérem ossza meg ismerőseivel: