Ünnepváró

A Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ felhívásai

Megváltozott körülmények között ugyan, de a Szent Miklós Napokra, valamint adventre próbálja hangolni a kicsiket és a nagyokat egyaránt a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ. Ennek érdekében pályázatokat hirdetnek gyerekek és felnőttek számára.


Adventi koszorú készítő vetélkedő

Felhívás

Készítsetek adventi koszorút, lehetőség szerint természetes anyagokból. Engedjétek szabadon fantáziátokat.

Fotózzátok le és küldjétek el nekünk az info@gymk.ro email címre és mi megosztjuk a Szent Miklós Napok Facebook-oldalán, hogy mások is láthassák.

Beküldési határidő: november 30.

A beküldők között három Mikulás-csomagot sorsolunk ki december 4-én.

Jó szórakozást mindenkinek!


Bloom Belle koszorúkészítő videója 

Hangolódjunk az ünnepekre és készítsünk közösen adventi koszorút. Bíró Boróka oktatóvideójából inspirációt nyerhettek november 25-én a Szent Miklós Napok Facebook-oldalán közvetített élő videóban, mely alatt feltehetitek a koszorú készítésével kapcsolatos kérdéseiteket is.

https://www.facebook.com/events/2688823314761078


Rajzkiállítás 

Virtuális rajzkiállítás a Mikulás otthona címmel

Te hogyan képzeled el a fehér szakállú lakhelyét? Szerinted mi veszi őt körül nap mint nap? Rajzold le, fényképezd le vagy szkenneld  és küldd el nekünk emailben az info@gymk.ro címre. A rajzokat megosztjuk a Szent Miklós Napok Facebook-oldalán.

Beküldési határidő: november 30.


Videógyűjtemény 

Te mivel várod a Mikulást? – videógyűjtemény

Ezzel a címmel várunk videókat, amin verset, éneket, mondókát címeztek a Mikulásnak. Küldd el nekünk emailben az info@gymk.ro címre. A rajzokat megosztjuk a Szent Miklós Napok Facebook-oldalán.

Beküldési határidő: november 30.


A Gyergyószentmiklós Művelődési Központ közleménye

Kérem ossza meg ismerőseivel: