Útfelújítás kezdődött a Fogarasy Mihály utcában

    A kivitelező hozzálátott a Fogarasy Mihály utcában a régi, megrepedezett aszfaltburkolat felszedéséhez, emiatt forgalomkorlátozás lépett érvénybe.

    Az önkormányzat – a közbeszerzés lezártával – három évre szóló szerződés keretében bízta meg a legjobb ajánlatot adó, brassói székhelyű Fincodrum Rt-t az Arany János (235 m hosszú, 6 m széles), Fogarasy Mihály (215 m hosszú, 6 m széles), Cloşca (103 m hosszú 4 m széles), valamint a Rákóczi Ferenc utca egy részének (595 m hosszú, 7 m széles) rehabilitálásával. A tervek szerint a régi, jelentősen megrongálódott burkolatok felszedését követően megfelelő alapozás, új burkolat, felszíni esővíz elvezetők, valamint gyalogjáró is épül majd az utcákban.

    Az összességében 1148 m út felújítását célzó munkálatok összértéke 2 390 883, 25 lej, tervezett határideje pedig 2017. dec 20.

    Jelenleg a Fogarasy Mihály Műszaki Líceummal szemben nem lehet behajtani az utcába, a lezárás egyelőre rövid szakaszt érint, az Arany János utcával való kereszteződésig tart. A kivitelező az időjárási viszonyoktól függően tud haladni a munkával, figyelembe véve, hogy hosszú, meleg ősz van, még egy ideig folytatódhat a munka. Ezúton is az érintett lakók, intézmények szíves megértését kérjük.

Kérem ossza meg ismerőseivel: