Valentin-nap a Rozmaring Vendéglőben!

Szerezz meglepetést!

Bálint, avagy Valentin napja, a szerelmesek ünnepe, amikor az emberek világszerte levelezőlapokkal, virágokkal, édességgel, romantikus vacsorával vagy apró ajándékokkal lepik meg kedvesüket, szeretteiket. A Valentin nap jó alkalom arra, hogy ezen a napon fokozottan megéljük és kifejezzük egymás iránti érzelmeinket, a soha meg nem szűnő szerelmet, szeretetet, törődést, gondoskodást, vagy mindezekért a hálát.

Itt az idő egy romantikus Valentin-nap megszervezésre – közösen vagy titokban. A Rozmaring Vendéglő február 14-én,  vasárnap finom falatokkal és válogatott italokkal vár minden ünneplőt, meglepetésként pedig mindenki egy pohár pezsgőre a ház vendége.

balint_nap

A nők egyfolytában aggódnak a vonalaik miatt, és szabályos lelkifurdalásuk van, ha egy kicsit többet esznek. Egy darab csoki pedig már kész bűnténynek számít, egy kiadós vacsoráról nem is beszélve. Pedig nagyon is jólesne nekik! Oldozzátok fel párotokat egy estére, és vigyétek el egy jó vacsorára, ahol kedvük szerint, felszabadultan falatozhatnak!

A Rozmaring vendéglő nagy szeretettel, és egy-egy pohár pezsgővel vár benneteket, hogy megerősítsétek, ti ketten egymáshoz tartoztok.

Asztalfoglalás a 0266/364.888-as telefonszámon, vagy a Rozmaring Vendéglő Facebook-oldalán.

Kérem ossza meg ismerőseivel: