Varázslatos Hargita videopályázat

Szeptember 30-ig várja a pályamunkákat a Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás

Eddig mintegy harminc pályamunka érkezett be a Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás által meghirdetett Varázslatos Hargita című videopályázatra, amelynek egyik alapító tagja Hargita Megye Tanácsa. A videopályázat célja Hargita megye egyedülálló szépségének, kulturális és természeti értékeinek bemutatása. A pályázat kiírói arra kíváncsiak, ki hogyan látja Hargita megyét.

A szervezők örülnek, hogy a pályázatra magyar és román nyelvű pályamunkák egyaránt beérkeztek. Többen jelezték, hogy szívesen beneveznének, és kérték, hogy hosszabbítsák meg a kiírás határidejét, így szeptember 30-ig még bárki benevezhet a pénznyereménnyel járó pályázatra.

A beküldött alkotások megtekinthetők a társulás honlapján: http://adiharghita.ro/.

Pályázni legkevesebb egy-, legfeljebb hétperces kisfilmmel lehet a javasolt témák bármelyikében: természeti szépségek, műemlékek, tájházak, népi fürdők, népi mesterségek és hagyományok, szabadidő és kaland, események, fesztiválok.

A javasolt témákon kívül bármilyen más perspektívából bemutatható Hargita megye, technikai megkötés nélkül, készülhet akár narrációval, felirattal vagy zenei aláfestéssel.

A pályázatra életkortól és lakóhelytől függetlenül bárki benevezhet, akár több pályaművel is.

Az elkészült pályaműveket, kérjük, fájlmegosztón (wetransfer) továbbítsák az info@adiharghita.ro e-mail címre. A beérkezett alkotásokat a www.adiharghita.ro weboldalon és a társulás közösségi oldalán is közzéteszik.

A beküldési határidő 2015. szeptember 30. A nyertesek pénzjutalomban részesülnek, az I. díj 1500 lej, a II. díj 1000 lej, a III. díj pedig 500 lej.

A beküldött munkával a pályázó beleegyezik abba, hogy az általa készített anyagot a Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás bárhol bármikor felhasználhatja, és közzéteheti a készítő nevének megjelölésével.

További információ igényelhető az info@adiharghita.ro e-mail címen.

Kérem ossza meg ismerőseivel: