Véleményezhető az 74-es dűlő parcellázási terve

2017. március 20-tól kifüggesztésre kerül a 74-es dűlő parcellázási terve (a dűlő a Csiszér egy részét foglalja magába – a dűlőhatár szükség esetén ellenőrizhető a külterületi kataszteri dűlők térképén a város weboldalának Parcellázási tervek menüpontja alatt). Fontos, hogy a területtulajdonosok és azok, akik területet használnak ezen a részen ellenőrizzék, szemrevételezzék a feltüntetett adatok helyességét.

A dokumentáció, amely a parcellák elhelyezkedését, adatait és a tulajdonosok nevét egyaránt tartalmazza, megtekinthető a városháza központi székhelyének ügyfélfogadójában hétköznapokon 8:30 és 15:00 óra között (pénteken rövid programmal: 13:00 óráig), szerdánként délután 18:30-ig, valamint a gyergyoszentmiklos.ro/Parcellázási tervek menüpontnál.

DULOKONTUR_74_76_77

A kifüggesztéstől számított két héten belül, tehát április 1-ig fogalmazható meg módosítási kérelem a kifüggesztett tervekkel kapcsolatosan (saját parcella adataihoz). Amennyiben valaki azt tapasztalja, hogy a saját parcellájához kapcsolódó adatok eltérnek az általa ismert tényektől, kérjük, írásban nyújtson be módosítási kérelmet a városháza iktatójába, hogy ezt követően a kataszteri iroda illetékesei személyes egyeztetésre hívhassák az adott kérdéskör tisztázására.

 Felhívjuk az érintettek figyelmét, hogy a kifüggesztési határidő lejárta után a tervek a véglegesítés fázisába kerülnek, ekkor már nem áll módunkban további észrevételeket figyelembe venni.

Kérem ossza meg ismerőseivel: