Véndiákok Osztálymúzeuma

A Hagyományőrző Napok keretén belül szervezett Véndiákok Osztálymúzeumának célja egy közösség kialakítása, amely a Salamon Ernő Gimnáziumban végzett diákok, valamint egykor itt oktató tanárok kapcsolattartását erősíti értékeink megőrzésének jegyében egy rendszeresen ismétlődő, nosztalgikus találkozó révén.

Tolltartót, ballagási batyut, csoportképet, emlékes füzetet, mértanszettet, újságcikket, gameboyt, kártyát, okleveleket, sportversenyeken kapott díjakat, puskákat, és bármit, ami a salamonos diákéveidhez kapcsolódik, szívesen fogadunk a múzeumhoz. Add be a könyvtárba, vagy juttasd el hozzánk legkésőbb szerdáig. Várunk csütörtökön az osztálymúzeumba is. Sőt, ha kedved van, segíthetsz berendezni.

Minden egykori salamonost várunk az osztálymúzeumhoz – s hogy meg tudjuk mutatni, milyen volt a diákélet anno, szívesen látunk tárgyakat a régi diákévekből (amit persze visszakaptok). Jó, ha előre beadjátok a könyvtárba, hogy lássuk mi gyűlt össze. Szeretettel várunk április 21-én (a behozott tárgyakat a nap végén vagy következő héten haza is vihetitek).

Osztálymúzeum – azzal lakjuk be, ami összegyűl a Városi Könyvtárba – úgyhogy lehet keresgélni odahaza diákéletünk tárgyaiból, suliélet, szórakozás, példaképeink, sport, zene, stb. témában. Várunk tárgyakat, képeket, jó történeteket! A múzeumnak szánt tárgyakat a Gyergyószentmiklósi Városi Könyvtárban gyűjtjük, munkanapokon 9-től 17 óráig. Hozhatjátok bátran minél előbb, hogy lássuk miből is dolgozhatunk…

Na kié lesz a legrégebbi Salamonos ellenőrző?
Add be a könyvtárba, vagy hozd el április 21-én, mi reggel 8-tól ott leszünk a gimnázium épületében – derüljünk egy jót együtt.

Kérem ossza meg ismerőseivel: