Versíró és rajzpályázat gyerekeknek

A pályázat fő célja a lovak és a lovas világ bemutatása, úgy ahogy a gyerekek látják.

Kedves gyerekek!

Lassan itt van mostmár nyolcadik alkalommal a Székelyföldi Lovas Ünnep, lehet újra rajzolni, verset írni a vakáció alatt. Amint már tudjátok, minden versenyző ajándékot kap! Az idén is nagy szeretettel várjuk a szép munkáitokat.

          • Pályázni: saját alkotású lovas témával kapcsolatos pályaművel lehet, amely megfelel a kiírásban foglalt feltételeknek.
          • Téma: Lovak, lovas gondolatok, lovas élmények.

          • Korhatár: 6–14 év.
          • Beküldési határidő: 2015. szeptember 7. (hétfő) délután 16 óra.

A részvétel ingyenes!

A határidő lejárata után beérkezett rajzok és versek nem kerülnek zsűrizésre sem kiállításra. (Megértésüket nagyon köszönjük! Utólagos reklamációt nem fogadunk el!)

Pályamunkákat szigorúan csak A4-es formátumban várunk bármilyen technikával készítve. Minden pályázó kategóriánként egy munkát (rajz, vers) adhat le (más formátumba beküldött rajz vagy vers nem kerül elbírálásra , sem díjazásra!!). A rajzok és versek kiértékelését, elbírálását szakmai zsűri végzi.

A díjazásra 2015. szeptember 13-án (vasárnap) kerül sor, a gyergyószentmiklósi lovas pályán (Tűzoltók utca vége), a VIII. SZÉKELYFÖLDI LOVAS ÜNNEP keretében.

A munkák hátoldalára kérjük feltüntetni: a pályázó nevét, korát, saját vagy a szülő telefonszámát, lakhelyét, ellenkező esetben nyertes pályázatként nem kerülnek díjazásra.

A pályázatokat a következő helyekre lehet eljuttatni naponta 9 és 16 óra között:

            – Krigel Sport Klub székhelye – Kossuth Lajos u. 208/A (postai cím: Clubul Sportiv Krigel, 535500, Gheorgheni, str. Kossuth Lajos, nr. 208/A, Județul Harghita, România);
            – Gyergyói Hírlap Szerkesztősége–Szabadság tér 15 szám (Marcipán cukrászda udvarán);
            – Fény TV Hirdetésfelvevő irodája – Virág negyed 41/E;
            – Gyergyó TV székhelye – Bucsin negyed, 27 tömbház, B-C lépcsőház;

Elérhetőségek: 0724-391337 vagy 0266-364688, naponta 9 és 16 óra között.

A pályamunkákat kérjük elvinni 2015. december 20-ig, a Krigel S.K. székhelyéről. A határidő lejárata után nem tartjuk meg a munkákat.

Megértésüket köszönjük!

Szervezők

krigel

Kérem ossza meg ismerőseivel: