Vetélkedő a magyar kultúra napja alkalmából

Hazádnak rendületlenül

Felhívás

A Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ vetélkedőt hirdet VII-VIII. osztályos tanulóknak a magyar kultúra napja alkalmából, Hazádnak rendületlenül címmel. Jelentkezni lehet egyénileg vagy két fős csapatokban 2021. január 15-ig. 

Jelentkezni az info@gymk.ro címen lehet, ahová várjuk a versenyző nevét, az oktatási intézmény nevét, valamint osztályát.

A jelentkezőknek megadott irodalmi-, történelmi- és zenei tematikájú feladatsort küldünk el, amit majd ők annak kidolgozása után visszaküldenek nekünk az info@gymk.ro címre január 20-ig.

Minél hamarabb jelentkezik valaki, annál hamarabb kapja meg a feladatokat, így annál több ideje jut azok kidolgozására. A beküldött munkákat egy szakmai zsűri értékeli, a díjazás során értékes nyereményekkel gazdagodhatnak a kiemelkedően teljesítők. Ezen kívül minden résztvevő részesül egy apró figyelmességben. A díjátadóra a január 23-án, 19 órától tartandó Evilági együttes Pilinszkytől napjainkig című koncertje előtt kerül sor a művelődési ház színháztermében, amire mindenkit szeretettel várunk.


A Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ felhívása

Kérem ossza meg ismerőseivel: