VI. IfiBörze – „Figyeljünk egymásra!”

 2015. december 12-13.

A Gyergyó Területi Ifjúsági Tanács idén VI. alkalommal szervezi meg az IfiBörzét 2015. december 12-13. között Gyergyószentmiklóson a Rubin Hotelben. Az idei börze mottója „Figyeljünk egymásra!”.

A két napos rendezvény témája az önkéntesség és a fiatalok előtt álló kihívások lesznek. A Gyergyói-medencében sok aktív ifjúsági szervezet működik, amelyek az önkéntesek nélkül nem tudnák tevékenységüket kifejteni, ez által a medence sokszínű élete lenne szegényebb. De mi fiatalok itt vagyunk, nem mindegy nekünk, hogy milyen környezetben élünk és teszünk is azért, hogy jobb legyen mindannyiunk számára. Viszont sok önkéntesre, sok olyan fiatalokra van szükség, akik nyitott szemmel járnak és figyelnek a környezetükre, a körülöttük zajló eseményekre. A világ felgyorsult, sok minden történik benne, de mindaddig, amíg figyelünk egymásra, egy közösséget alkotunk a jövőnket építve, addig van jövőnk, van amiért itthon maradjunk, keressük a boldogulásunkat, jövőt építsünk és családot alapítsunk.

Az IfiBörze minden évben a fiatalok, ifjúsági szervezetek tapasztalatainak cseréjére és közös munkájára alapszik. A játékos tanulás révén tudunk olyan tapasztalatokra szert tenni, amelyek segítségével a későbbiek során sokkal hatékonyabb, szervezettebb munkát tudunk kifejteni.

Ha kedved van hasznos kikapcsolódással tölteni egy hétvégét aktív fiatalok között, akkor jelentkezz az idei IfiBörzére 2015. december 10-ig az ifiborze@gmail.com email címen vagy a 0748650125-ös telefonszámon Gál Hortenziánál (Tenzike).

Jelentkezni az alábbi kérdőív kitöltésével lehet: http://goo.gl/forms/IsbHohKnkf

ifiborze1

Kérem ossza meg ismerőseivel: