Videópályázat

Varázslatos Hargita címmel videópályázatot hirdet a Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás

Videopályázatot hirdet Varázslatos Hargita címmel a Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás, melynek egyik alapítótagja Hargita Megye Tanácsa. A videópályázat célja Hargita megye egyedülálló szépségének, kulturális és természeti értékeinek bemutatása. A pályázat kiírói arra kíváncsiak, ki hogyan látja Hargita megyét. Pályázni legkevesebb egy, legfeljebb öt perces kisfilmmel lehet a javasolt témák bármelyikében: természeti szépségek, műemlékek, tájházak, népi fürdők, népi mesterségek és hagyományok, szabadidő és kaland, események, fesztiválok.

A javasolt témákon kívül bármilyen más perspektívából bemutatható Hargita megye, technikai megkötés nélkül, készülhet akár narrációval, felirattal vagy zenei aláfestéssel.

A pályázatra életkortól és lakóhelytől függetlenül bárki benevezhet, akár több pályaművel is.

Az elkészült pályaműveket kérjük fájlmegosztón (webtransfer) továbbítsák az info@adiharghita.ro e-mail címre. A beérkezett alkotásokat a www.adiharghita.ro weboldalon és a társulás közösségi oldalán is közzéteszik.

A beküldési határidő 2015. augusztus  31., az eredményhirdetést és díjazást 2015. szeptember 7-re tervezik. A nyertesek pénzjutalomban részesülnek: az I. díj 1500 lej, a II. díj 1000 lej és a III. díj 500 lej.    

A beküldött munkával a pályázó beleegyezik abba, hogy az általa készített anyagot a Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás bárhol, bármikor felhasználhatja, és közzéteheti a készítő nevének megjelölésével.

További információk info@adiharghita.ro e-mail címről kérhetők.

Kérem ossza meg ismerőseivel: