Virtuózok II.

Székelyföldi turné

Az RMDSZ támogatásával másodjára szervezik meg a Virtuózok koncertsorozatát Székelyföld több városában október végén, emellett Erdély fiatal tehetségei újra esélyt kapnak, hogy bekerülhessenek a magyarországi Virtuózok elnevezésű komolyzenei tehetségkutató mezőnyébe. Az előválogatót október 29-én 10 órától rendezik meg Csíkszeredában, a Nagy István Művészeti Líceumban, a továbbjutók pedig a Virtuózok 2017-es versenyén vehetnek részt.

A Virtuózok székelyföldi turnéját másodjára szervezik meg. A Molnár Levente operaénekes, az ARTS’ART4U Alapítvány létrehozója által megálmodott koncertsorozat idén öt városba ér el: október 26-án Kézdivásárhelyen, a Vigadó nagytermébe,  október 27-én Székelyudvarhelyen, a Digitál 3 terembe, október 28-án a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központba, október 29-én Sepsiszentgyörgyön a Tamási Áron Színházba, október 30-án pedig Csíkszeredában a Szakszervezetek Művelődési Házába várják a komolyzene iránt érdeklődőket, mindegyik este 19 órától kezdődően. A koncerteken budapesti és erdélyi virtuózok egyaránt fellépnek a Csíki Kamarazenekar közreműködésével és Bolyky Zoltán vezénylésével.


Október 28-án, pénteken Gyergyószentmiklóson, a művelődési ház színháztermében kerül sor a Virtuózok koncertjére

virtuozok1

Budapesti fellépők:

Csabay Zsuzsanna
Boateng Kármen Stephany
Kökény Tamás
Szüts Apor

Székelyföldi fellépők:

Nagy Krisztina – Marosvásárhely
Jakab Roland Attila – Ákosfalva
Török Ákos – Kézdiszentlélek
Petres Lajos Tamás – Csíkmadaras
Mészáros Levente – Nagyvárad

Vezényel: Bolyky Zoltán

Közreműködik: A Csíki Kamarazenekar

Jegyek a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ irodájában válthatók munkanapokon 9 órától 16 óráig. A koncertre érvényesek az Ambrus Éva és a Bálint Ákos komolyzenei bérletek.
Jegyek ára: felnőtteknek 15 lej, szakmabelieknek, diákoknak, nyugdíjasoknak és vidékieknek 12 lej, ötfős csoport esetén kedvezményesen 7 lej. Jegyrendelés a 0266/361.992-es illetve a 0787/755.294-es telefonszámon.

Kérem ossza meg ismerőseivel: