Vivien Holloway tágítja a gyergyói horizontot

Május 13-án, pénteken 18:00 órakor a Retró Bisztróban találkozhatunk és beszélgethetünk Sasvári Vivien bloggerrel és írónővel.


Eleged van már a kötelező olvasmányokból? Inkább bámulod a sorozatokat, mert az unalmasnak ítélt könyvek helyett szórakozásra vágysz? Mi megmutatjuk, hogy ennek nem kell így lennie!
Szereted a fantázia világokat, ahol démonok és angyalok küzdenek, de sosem tudod, hogy mikor ki a jó és a rosszfiú? Bejön a steampunk világ, a posztapokaliptikus gőzgépek és az elképzelt új generációk környezete? Nem találkoztál még belevaló tolvajokkal, vagy azt gondolod, hogy kalózok csak a nyílt óceánon támadhatnak?
Összezavartunk, csak kapkodod a fejed, tudni akarod, hogy mi a lényeg?

A TIK (Tini Irodalmi Kör) nagy szeretettel meghív a Retró Bisztróba, hogy találkozz, kötetlenül beszélgess és ismerd meg a fiatal, lázadó Vivien Holloway kortárs írónőt, vele együtt Winiet, Moirát, és az összes szereplőt, akit a könyveibe zárt.


sasvariSasvári Vivien 1991. május 20-án született, Budapesten. Már tizenkét-tizenhárom évesen kacérkodott az írással, első szárnypróbálgatásai már meglévő történetekhez, tévésorozatokhoz kapcsolódtak. Később elkezdett saját világokat teremteni, első ilyen irományát tizenhét évesen fejezte be, és azóta is a fiókban őrzi.

Első regénye Vivien Holloway írói álnéven, Pokoli szolgálat címmel 2013-ban jelent meg. A fantasy témájú, pokolban játszódó történetet az Aba kiadó jelentette meg. Ezután némi szünet következett, majd a Főnix könyvműhely szárnyai alatt két nagyregénye, és egy kisregényfolyam is napvilágot látott.

Főként fantasy és steampunk stílusban, könnyed hangvételben ír. Történetei szórakoztatóak és kalandosak, melyek bármilyen korosztály számára kikapcsolódást nyújthatnak.

Eddig megjelent művei:

2013 – Pokoli szolgálat
2014 – Mesterkulcs
2014 – Tolvajbecsület
2015 – Moira – A szörnyeteg bennem
2015 – A hóhér kötele
2015 – Végtelen horizont
2015 – A bross (e-könyv)
2016 – Tolvajok kézikönyve
2016 – A bross (nyomtatott verzió)

Vivien kötetei kaphatóak, illetve rendelhetőek az Iroma és Kata könyvesboltban. A beszélgetésen nagyon limitált példányszámban a Tolvajok kézikönyve lesz megvásárolható.

Kérem ossza meg ismerőseivel: