XIII. Dob-Ban Nemzetközi Ritmusfesztivál

Csíkszeredában augusztus 3-án, szombaton

Az igényes zene és a ritmus szerelmesei évről évre nagy izgalommal várják augusztus elejét, amikor a csíkszeredai Mikó-vár megtelik ritmussal, élettel, világhírű fellépőkkel és lelkes, értő hallgatókkal.

Idén Csíkszeredában első ízben egy színpadon a világ talán két legenergikusabb dobosa! Baard Kolstad, a 27 éves norvég dobos fenomén már gyerekként milliós nézettséget ért el a Youtube-on utcai dobos produkcióival. Szédületesen kreatív és a legújszerűbb progresszív dobos, akinek játékát igazi élvezet nézni és hallgatni.

A nagyszerű, de annál szerényebb világsztár újra Csíkszeredába látogat!

Az előző koncertje a 2013-as Dob-Ban Ritmusfesztiválon annyira sikeresnek bizonyult, hogy elmondhatjuk Jimmy Keegan beleszeretett Székelyföldbe és Székelyföld Jimmy Keeganbe.

Jimmy Keegan 4Az immár XIII. Dob-Ban Nemzetközi Ritmusfesztiválra idén olyan világsztárok látogatnak, mint az előbb emlegetett Jimmy Keegan (Santana, Spock’s Beard, Pattern-Seeking Animals) Amerikából, Baard Kolstad (Leprous, Rendezvous Point, DJ&DRUMS) Norvégiából, egy olyan különleges duó, melynek tagjai: az iráni származású Mehdi Aminian és a szibériai Nadishana, vagy az egyre népszerűbb JazzyBIT zenekar és még sokan mások.

Fesztiválunk a dobra és az oly sokszínű ütős meg perkúciós hangszerekre építkezve vezeti el az érdeklődőket a világzene, jazz és igényes rockzene ritmus-központú világába.

A páratlan élményt nyújtó koncertek mellett kurzusok, bemutatók, gyerek foglalkozások és számos izgalmas program várja majd az érdeklődőket, így a gyerekektől a felnőttekig bárki izgalmas bepillantást nyerhet az ütős és perkúciós hangszerek, valamint ezek megszólaltatóinak varázslatos világába.

Mindenkit szeretettel várunk augusztus 3-án, szombaton az egész napos programra a csíkszeredai Mikó-vár udvarán!

Facebook oldal: https://www.facebook.com/dobbanfest/

Esemény: https://www.facebook.com/events/2339625416119347/

Teaser: https://www.facebook.com/dobbanfest/videos/2734924886542079/

Kérem ossza meg ismerőseivel: