Your body – My landscape

MÁJUS 15., PÉNTEK – 19.00 ÓRA
Figura Stúdió Színház, nagyteremBerger Gyula, a magyarországi Zéró Balett elnevezésű társulat megalapítója, több alkalommal is vendége volt már a fesztiválnak. A most bemutatásra kerülő Your body – My landscape című duó, Berger Gyula első közös koreográfiai együttműködése a holland Roos van Berkellel.

Minden nap számtalan találkozást hoz – elhaladtok egymás mellett az utcán, kicsit elbeszélgettek a pénztárnál, és a hátatok egymáshoz dörzsölődik a villamoson csúcsforgalom idején. És néha egy-egy ilyen találkozás felkavar benned valamit. Zaklatottság. Egy érzés, amely izgalomba hoz, felkavar és elbűvöl. Egy érzés, amely arra késztet, hogy kinyújtsd a kezedet, és hogy visszanézz, amint tovább haladtál. Zaklatottság. Egy erőteljes szó, sokféle jelentésárnyalattal. Egy nyilvánvaló érzelmet vizsgálunk és azt a viselkedésünket, amely az érzelemből ered. 

BERGER1_kisujsag_cover

Jegyek ára 15 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 10 lejbe kerül. Jegyek válthatók a Figura jegyirodájában munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között, valamint előadások előtt egy órával a helyszínen. Jegyfoglalás a 0752-227-751-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.

Az előadás az V. dance.movement.theater elnevezésű tánc- és mozgásszínházi fesztivál keretében kerül bemutatásra.

Kérem ossza meg ismerőseivel: